American Food Company

The American Food Company staat bekend om hun exclusieve burgers van vers vlees. Elke bestelling wordt vers met grote zorg bereid. Dit staat geheel in lijn met de visie van het burgerrestaurant: The American Food Company staat voor het gebruik van verse producten. Van vers vlees tot aan dagverse broodjes en ingrediënten.

Dat The American Food Company is uitgegroeid tot een waar begrip in de regio, is geen verassing. De hamburgers vliegen hier over de toonbank. Door hun unieke werkwijze krijgen klanten ook zelf de mogelijkheid om een menu samen te stellen. Met keus uit verschillende burgers, alle soorten fris en zelfs verschillende soorten friet, worden de wensen van de klanten ten alle tijden vooropgesteld. Ondanks dat de klanten de keus hebben uit maar liefst 14 overheerlijke burgers, vallen de Mexican burger en de Fried Egg burger onder de klassiekers van The American Food Company: “De Mexican en Fried Egg zijn het meest populair. Fried Egg: eitje, bacon, kaas, dat kennen mensen. En de Mexican is lekker pittig dankzij de jalapeños en we serveren hem met nachos.”

Als kers op de taart worden de Premium menu’s voorzien van een heerlijk dessert. De klant kan kiezen uit alle Ben & Jerry’s smaken die je maar kunt bedenken: “In de supermarkt hebben ze meestal maar drie soorten. Wij hebben er veel meer!”

Burgers voor iedereen

Het motto van The American Food Company luidt: “Ons eten is voor iedereen.” Het gehele assortiment van The American Food Company is daarom ook halal. Daarnaast zijn alle burgers van The American Food Company readymade.

Geen portie stress

Om de zorgen van de klanten uit handen te nemen, werkt The American Food Company volgens een aantal richtlijnen: “Wij bezorgen momenteel alleen binnen een straal van vier kilometer.” Hiermee zorgen zij ervoor dat hun maaltijden niet afkoelen en de klanten nooit lang op hun burgers wachten.  “Als je bij ons bestelt, bezorgen we binnen 45 minuten, dat moet haalbaar zijn ook op onze piekmomenten zoals vrijdagavond. Je kunt bij ons ook altijd pinnen aan de deur. Je wil lekker eten, en geen portie stress bestellen.”

Menu
X