BEZORGERS

Lindelaan 261, Rijswijk

Fulltime & Parttime

Wat bieden wij jou?

Ben je graag onderweg en op zoek naar afwisselend werk? Kom dan het bezorgteam van American Food Company in Rijswijk versterken. Lever met veel plezier verse burgers en extra’s bij onze klanten. Je werkt voor een goed salaris en kiest zelf je uren. Je komt lekker buiten, hebt leuke klantcontacten en werkt met vriendelijke collega’s.

Jouw baan

Laat gerust weten wanneer je kunt werken. Op de uren dat je bent ingeroosterd bezorg je alle burgers en maaltijden op tijd zodat onze klanten er meteen van kunnen genieten. Onderweg rij je veilig en zoek je de kortste routes naar de klant. Bij de klant overhandig je enthousiast en behulpzaam de bestelling.

Tussen het bezorgen door werk je ook in het restaurant. Je neemt bestellingen op aan de telefoon en van klanten die langskomen. Je helpt bij het voorbereiden van ingrediënten, burgers en alle extra’s. Als er overleg plaatsvindt ben je daarbij of geef je input indien nodig.

Dit ben jij

Met trots draag je het visitekaartje van American Food Company. Onze klanten gaan je herkennen en zijn telkens blij als je weer komt. Omdat je enthousiast bent, behulpzaam en altijd goed op tijd. Als het verkeer even niet meezit zoek je naar de beste oplossing. Je ziet er verzorgt uit en gaat keurig om met onze kleding en vervoersmiddelen. Je hebt een rijbewijs voor de brommer. Wij horen graag van je als iets beter kan en ook in het restaurant waarderen we dit initiatief. Tenslotte kunnen we je 100% vertrouwen met onze burgers!

Dit bieden wij

Een uurloon behorend bij je leeftijd. Je salaris hangt dus niet af van het aantal burgers dat je bezorgt

Fooi. Wanneer je de klanten blij hebt gemaakt is deze verdienste voor jou

Een (bij)baan die je goed kunt combineren met je studie of andere bezigheden

Flexibiliteit. Laat ons gerust weten wanneer je graag wilt werken

Werken in een team bij een snelgroeiend bedrijf waar het nooit saai is

Eigen verantwoordelijkheid ongeacht je leeftijd. Hierdoor kun je veel leren en jezelf ontwikkelen

Een fiets of brommer en werkkleding

Direct Solliciteren

    Menu
    X