KEUKENPERSONEEL

Lindelaan 261, Rijswijk

Fulltime & Parttime

Wat bieden wij jou?

Zoek je afwisselend werk in een enthousiast en groeiend team? Wordt dan burger-flipper bij American Food Company in Rijswijk en maak met veel plezier onze verse heerlijke burgers. Je werkt voor een goed salaris en kiest zelf je uren. Je leert burgers ‘flippen’ als de beste, ervaart hoe gaaf teamwork is en werkt met een team die steeds meer zal groeien.

Jouw baan

Je geeft zelf aan wanneer je kunt werken. Op de uren dat je bent ingeroosterd moet je alle burgers die op ons menu staan kunnen flippen. Afhankelijk van de bestellingen uiteraard, maar wat een afwisseling. Dit doe je samen met je collega’s die al net zo enthousiast zijn als jij. Alleen de beste burgers gaan de deur uit en daarvoor ben jij verantwoordelijk. Je controleert de kwaliteit en herstelt de producten die niet goed zijn bereid. Tijdens de drukste momenten, meestal rond etenstijd, bewaar je de rust en het overzicht. Je zorgt er met je team voor dat de klanten snel geholpen worden en dat de kwaliteit van het eten altijd voorop staat.

Dit ben jij

Je bent tenminste 15 jaar oud en trots op zoveel verantwoordelijkheid. Onze burgers zijn van hoge kwaliteit en dat hebben wij ook aan jou te danken! Heb je nieuwe ideeën? Geef dat gerust door, wij luisteren naar ons team. Je werkt snel, kunt goed plannen en organiseren. Je communiceert duidelijk met je collega’s en je enthousiasme werkt aanstekelijk. Je houdt de keuken schoon en vindt kwaliteit en hygiëne belangrijk.

Dit bieden wij

Een uurloon behorend bij je leeftijd. Je salaris hangt dus niet af van het aantal burgers dat je maakt

Alle training en coaching die nodig is om van jou de beste burger ‘flipper’ te maken

Een (bij)baan die je goed kunt combineren met je studie of andere bezigheden

Laat ons gerust weten wanneer je graag wilt werken

Werken in een team bij een snelgroeiend bedrijf waar het nooit saai is

Eigen verantwoordelijkheid ongeacht je leeftijd. Hierdoor kun je veel leren en jezelf ontwikkelen

Werk kleding

Direct Solliciteren

    Menu
    X